Find alt til dine døre hos os

Vi elsker at arbejde med træ hos Carl Møller. Derfor tilbyder vores snedkeri – på bestilling – at lave trædøre i specialmål og ud fra den stil du ønsker, så de passer til dit hjem. Det er bare om at komme ned i en af vores butikker med mål og ideer til stil, og så sørger vi for at snedkeriet får lavet en eller flere døre udfra dine ønsker.

Derefter kan du gå på opdagelse i vores butikker, hvor det bugner af tilbehør til døre. Sæt for eksempel ekstra præg på din hoveddør med et dørskilt, hvor dit navn er indgraveret. Der er forskellige udformninger af skilte, så det er bare om at komme ned i en af butikkerne og kigge.

Afdelinger: VesterbrogadeAmagerbrogadeFalkoner Allé – NørrebrogadeSølvtorvet.

Stort udvalg af dørhåndtag og dørgreb

Derudover har vi et kæmpe udvalg i forskellige dørhåndtag og dørgreb. Så match din nye trædør med et passende dørhåndtag, der passer ind i din stil.

Der er masser af muligheder. Har du et nyere hus eller lejlighed, så passer en af vores moderne dørhåndtag nok bedst ind i stilen. Ellers ligger vi også inde med en masse klassiske dørgreb til de lidt ældre huse eller mere typiske københavner lejligheder.

Hos din lokale Carl Møller Trælast og Byggemarked har vi alverdens praktiske ting til dit hjem. Kom ind og se nærmere i det store udvalg!