Nøgler

Din nøglebar i København

Udover en masse praktiske ting til byggeprojekter og reparationer, har vi i vores butikker også en nøglebar. Når du kommer ind i en af vores butikker, kan vi lave almindelige nøgler med det samme. Mens det tager en uges tid, når det gælder RUKO systemnøgler. Du kan bestille RUKO nøgler i 500, 600 og 1200-serien. 

 I vores butikker i København kan du, udover nøglekopiering, også finde et mindre udvalg af låse: pengekasser med lås, postkasselåse, sikkerhedslåse, vindueslåse samt aftagelige låse til cykler og motorcykler, som vil give enhver tyv kam til sit hår. 

Frisk dine nye nøgler op med motiver

Når du kommer ind i vores nøglebar for at få lavet en kopi af din nøgle, behøver den ikke at være kedelig eller ensformig. Vi har en masse muligheder indenfor farver og mønstre. Vælg mellem leopardplettede nøgler, flagermusenøgler, nøgler i din fodboldklubs farver, og meget mere. Med motiver på dine nøgler kan du bedre kende forskel på dem, når der skal låses hurtigt op. 

 Så besøg vores nøglebar i en af vores afdelinger på Amager, Vesterbro, Frederiksberg eller i København K og få lavet kopi af dine nøgler i dag!